Home       Despre APF Trade       Contact

 Linii de procesare laptelogo plevnik

grafic pasteurizare

linie procesare 1000l_3    linie procesare 1000l_2   linie procesare 1000l_1    linie procesare 1000l_0

 

Vane de închegare brânză

Utilizare: pentru tratamentul termic al laptelui în scopul obținerii brânzei, iaurtului, cașcavalului, ricotta, laptelui pasteurizat și a altor lactate, în gama de temperaturi de la 3°C la 100°C.
Capacități: 50 L – 650L.
Variante de încălzire: electrică, cu apa fierbinte, cu gaz, combinată – apa fierbinte + gaz.
In funcție de gradul de echipare, pot fi furnizate vane pentru începători (SKM), standard sau pentru profesioniști (SK). Există numeroase accesorii disponibile, care pot echipa vanele și care ajută foarte mult operatorul, limitând intervenția sa în proces (suporți, procesor automatizare, înregistrare temperaturi, diverse amestecătoare etc)
Alegerea vanelor de inchegare Plevnik se realizează, în general, în funcție de:
- agentul de încălzire;
- produsele ce se doresc realizate;
- temperatura de incălzire maximă;
- volumul de lapte procesat;
- gradul de automatizare al procesului de lucru.

 Principalele motive serioase pentru a achiziționa vanele de închegare și pasvana inchegare 1teurizare lapte PLEVNIK:
1. Sunt produse în întregime din inox W.Nr.1.4301 și sunt în conformitate cu standardele internationale, directivele CE și cu cele mai noi inovații din industria alimentară;
 2. Au un sistem de încălzire extrem de eficient cu suprafața de încălzire integrată.
 3. Curățire și întreținere ușoare datorită unor excelente proiectări și accesibilități.
 4. Panoul de comandă electronic – încălzire, răcire și agitare – este simplu de utilizat.
 5. Accesoriile opționale sunt simple și ușor de folosit.
 6. Durata medie de utilizare a vanelor este foarte ridicată.
 7. Au un consum redus de energie electrică și un randament ridicat.

 

SKM
HOBBY SKM
SKH xxx Professional

PROFESIONALĂ SKH

SKH xxx Premium

PREMIUM SKH

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Accesorii procesare lapte:

 mese branza 1   masa branza   mese branza  masa branza 1     harpa  masa spalare branza    vas coagularepresa 1 

 

 

 

Pasteurizatoare

Utilizare: Sunt utilizate pentru pasteurizarea laptepasteurizatorlui si pentru procesarea termică a laptelui în scopul obținerii brânzei, untului, iaurtului, laptelui pasteurizat si a altor lactate, în gama de temperaturi de la 3°C la 100°C.
Capacități: 50 L – 1250L.
Variante de încălzire: electrică, cu apă fierbinte, cu gaz, combinată – apă fierbinte + gaz.
In funcție de gradul de echipare, pot fi furnizate pasteurizatoare standard, profesionale sau premium (P).
Alegerea pasteurizatoarelor Plevnik se realizează, în general, în funcție de:
- agentul de încălzire;
- produsele ce se doresc realizate;
- volumul de lapte procesat;
- gradul de automatizare al procesului de lucru.

 

P 200 E; DN184-2012: Graf

STANDARD

P xxx Basic+

PROFESIONAL

P xxx Premium

PREMIUM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avantaje importante ale pasteurizatoarelor Plevnik:
Sunt produse în întregime din inox W.Nr.1.4301
 • Vana este construită cu sistem de încălzire în circuit închis – constructie cu consum energetic redus.
• Deoarece schimbul de energie termică pentru încălzire și răcire se realizează direct prin pereți și fundul vanei, se obține un randament foarte bun de conversie a energiei
• Urmarea soluției constructive a vanei (consum energetic redus), volumul de apă pentru încălzire sau răcire este foarte mic, reprezentând NUMAI 3-6% din volumul util al vanei.
• Pasteurizatoarele pot încălzi cu curent electric sau apă fierbinte (de la boiler sau panouri solare)
• Pasteurizatoarele sunt dotate cu elemenți de încălzire puternici, care ating temperaturi înalte mai rapid decât vanele de închegare.
• Consumul de energie este mai redus atunci când se utilizează pompă de apă pentru răcire (schimb termic mai rapid între cele două medii: apă și lapte).
• Laptele este răcit cu apa de la rețea sau apa răcită de grup de răcire. In acest caz, consumul de apă și timpul de răcire se reduc.
• Tratamentul termic al laptelui poate fi automatizat prin utilizarea unui procesor cu care introducem, modificăm si memorăm parametrii procesului de încălzire și răcire a laptelui.
• Există numeroase accesorii disponibile, care pot echipa pasteurizatoarele și care ajută foarte mult operatorul, limitând intervenția sa în proces.
 • O versiune speciala permite pasteurizarea sucurilor, siropurilor, gemului etc.

 

Tancuri de răcire a laptelui

Volume: 100L – 6000L
Tip: verticale, orizontale, portabile

 tacuri racire verticale       tanc orizontal      tanc portabil 1 tanc portabil 2

Câteva avantaje nete în favoarea achiziționării tancurilor de răcire PLEVNIK:
1. Sunt realizate în întregime din inox W.Nr.1.4301 și sunt fabricate conform ISO 5708 și standardelor EN 13732
2. Lucrează cu agenți de răcire ecologici.
3. Consum de energie redus și randament excelent.
4. Sunt izolate cu spumă poliuretanică ecologică fără CFC-11 (foarte important!)
5. Lucrează pe principiul: răcire directă
6. Grupuri frigorifice cu diferite puteri permit alegerea perfectă tanc răcire – grup frigorific.
7. Panoul de comandă electronică permite un control perfect al procesului de răcire și al omogenizării termice a laptelui
8. Durata medie de utilizare a tancurilor de răcire este foarte ridicată.

 

 

 Separatoare smântână 

Echipamentele produc smântână din lapte.
Consistența smântânii poate fi reglată, în funcție de dorința operatorului.

separator smantana 4

140 l/ora

 

Caracteristici:
Volum cuvă inox: 12 litri
Putere motor electric: 70 W / 220V
Productivitate: 140 l/oră
Masa: 5 kg
Dimensiuni: 60x40x23 cm
Preț: 1590 lei, TVA inclus

 

 

separator smantana FJ

90 l/oră

Productivitate: 90 l/oră
Preț: 2650 lei, TVA inclus

 

separator smantana 225L

225 l/ora

 

 

 

 

 

Alte solutii constructive: 1000 L/oră, 2000L/oră, 3000  L/oră

separator smantana 2000 Lora

2000 l/ora

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Separatoare de unt

 

separator unt        separator unt