Aparate mobile de muls

APARATE DE MULS
Achiziționarea unui aparat de muls transformă, fără costuri exagerate, mulsul animalelor într-o activitate comodă.
Există modele diverse: cu un post, cu două posturi de muls, cu patru posturi de muls,  cu un bidon sau două bidoane de muls.
Dacă operația de mulgere cu un aparat de muls dotat cu un post durează cinci minute, mulgerea cu un aparat cu două posturi, durează tot cinci minute, dar se mulg două animale în acest timp.
Utilizarea unui aparat de muls SEZER este foarte simplă si asigură o mulgere rapidă, corectă și totală a animalelor.Nu știți ce aparat de muls să cumpărați?Vă prezentăm câteva criterii foarte importante, pe care trebuie să le luați în considerare, la achiziția unui aparat de muls: 11 Motive serioase pentru a alege aparatele de muls SEZER:
1 – Calitate excepțională a echipamentelor
2 – 2(doi) ani garanție reală, inclusiv pentru paletele de grafit si pulsatoare!!! 
3 – Pulsatorul furnizează pulsații uniforme, ritmice și este dotat cu filtru de aer, pentru o durabilitate mărită. 0% defecte în perioada de garanție!
4 – Unitatea de muls are o masa optimă, conformă cu standardele internaționale, realizând o mulgere totală.
5 – Materialele componentelor sunt de cea mai înaltă calitate, fabricate după standardele internaționale!.
6 – Motorul electric este perfect izolat de șasiu, deci se asigură protecție maximă pentru operator și animal. Poate funcționa cu tensiuni ale rețelei cuprinse între 190 V si 240 V!!!
7 – Colectorul unității de muls are volum mărit – 240 cc, ceea ce face ca laptele sa curgă ușor (aparatele de muls vaci, bivolite)
8 – Vacuum real furnizat de pompa de vacuum – 220 l/min la 50kPa (gama PLS, IMPLS) si 200 l/min la 50kPa (Milkkar).
9 – FOARTE IMPORTANT! Pompa de vacuum este dotată cu filtru de aer, rezultând o durabilitate ridicată atât pentru pompă cât și pentru paletele grafitate. 0% defecte in perioada de garanție! (gama PLS si IMPLS)
10 – Rezervorul de vacuum este fără coroziune (PVC special) – UNIC!!!
11 – Prin adaptări corespunzătoare, orice aparat poate fi folosit la mulsul vacilor, oilor, caprelor, bivolițelor.


Dacă vă interesează sănătatea animalelor dvs., alegeți instalațiile de muls SEZER!IMPORTANT: Pentru orice aparat de muls, transportul este inclus in preț, până la FERMA dvs.!
 
Modele de aparate de muls:

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă