Mai Multe Vizualizări
Linia de producție Advanced+ este destinată procesatorilor avansați.
Vana de brânzeturi este economică energetic.
Setul de brânzeturi din dotarea vanei (motoreductor, planetare, setul de harfe) este folosit pentru tăierea automată a coagulului.
Astfel, linia de producție Advanced+ este perfectă pentru fabricarea brânzei proaspete, medii și tari.
Agitatorul central Z din dotare adaugă pasteurizarea laptelui, fabricarea iaurtului și urdei (ricotta) la paleta de produse ce pot fi obținute cu această linie de producție.
Separatorul de smântână crează plusvaloare, prin obținerea smântânii și a laptelui degresat.
Mai mult, din laptele degresat pot fi create alte produse lactate cu conținut de grăsime redus: brânză etc
.
Pe scurt:
- temperatura maximă este de 90°C;
- automatizare - Reglarea automată a temperaturii, conform programului introdus, datorită procesorului GPC145 (3 programe prestabilite + 1 program manual)
- tăierea coagulului este o operație automată.
Alcătuire:
1. Vana brânzeturi SKH100 EL ADV+
Pentru tratamentul termic al laptelui, cu menținerea temperaturii acestuia la o valoare constantă, pentru închegare lapte, tăiere coagul, pasteurizare.
Principalele caracteristici:
- Construcție simplă - 3 pereți izolați, material - inox AISI 304
- Temperatura maximă: 90°C, reglare automată cu procesorul GPC145
- Set brânzeturi (motoreductor, planetare, setul de harfe)
- Capac din două părți
- Turație: 5 - 30rpm cu posibilitate de reglare
- Putere încălzire: 6kW/380V
Detalii: AICI
2. Agitatorul central ''Z''
Este necesar atunci când laptele se încălzește peste 65 °C.
Ideal la pasteurizarea laptelui, fabricarea iaurtului urdei (ricotta) etc.
3. Masă brânzeturi SM-97
Pentru pregătirea și umplerea formelor de brânză, dar și pentru alte lucrări din secția de prelucrare lapte.
Detalii: AICI
4. Presa mecanică MS-U2
Pentru presarea coagului din forme. Formele se poziționează pe masa presei, suprapuse, prin intermediul unor plăci de presare din polietilenă
Detalii: AICI
4. Separator smântână Elecrem 1
Pentru producția de smântână și lapte degresat.
Suprafața minimă necesară pentru Linia de producție brânzeturi ADVANCED+ este de 10mp.