Mai Multe Vizualizări
Soluția "Basic" este o linie de producție lapte pasteurizat, iaurt, caș, dar și brânză proaspătă sau semi-tare (medie) - telemea.
Temperatura maximă atinsă este de 90°C;
Automatizare - Reglarea automată a temperaturii, conform programului introdus, datorită procesorului GPC145 (3 programe prestabilite + 1 program manual)
Tăierea coagulului rămâne o operație manuală.
Alcătuire:
1. Pasteurizator P100 EL Basic+
Pentru tratamentul termic al laptelui, cu menținerea temperaturii la o valoare constantă, pentru închegare lapte, pasteurizare.
Principalele caracteristici:
- Construcție simplă - 3 pereți izolați, material - inox AISI 304
- Temperatura maximă: 90°C, reglare automată cu procesorul GPC145
- Agitator central
- Capac unic
- Putere încălzire: 6kW/380V
Detalii: AICI
2. Suport stabil - Accesoriu Pasteurizator P100 EL Basic+
Pentru un lucru mai ușor (poziționarea vanei la nivelul corpului uman)
3. Masă brânzeturi SM-97
Pentru pregătirea și umplerea formelor de brânză, dar și pentru operații din secția de prelucrare lapte.
Detalii: AICI
4. Harfă manuală 400 x 160 mm
Pentru tăierea manuală a coagulului din vană, după închegare.
Suprafața minimă necesară pentru Linia de producție brânzeturi Basic este de 6mp.