Mai Multe Vizualizări
Linia producție brânzeturi Hobby este destinată fie începătorilor, fie celor avansați, care doresc să experimenteze diverse rețete.
Linia se pretează pentru pasteurizarea joasă a laptelui și pentru producția de caș, brânză proaspătă.
Temperatura maximă atinsă de vană este de 90°C;
Tăierea coagulului rămâne o operație manuală.
Alcătuire:
1. Vana brânzeturi SKM100
Principalele caracteristici:
- Construcție: 2 pereți neizolați, integral din material: W.Nr.1.4301 (AISI 304)
- Temperatura maximă: 90°C, Panou comandă cu regulator analog temperatura apă
- Putere încălzire: 6kW/380V
Detalii: AICI
2. Accesoriu SKM100: Suport stabil
Pentru un lucru mai ușor (poziționarea vanei la nivelul corpului uman)
3. Agitator cu electromotor SKM 100
Pentru amestecare în timpul pasteurizării
4. Robinet inox DN40
5. Masă brânzeturi SM-97
Detalii: AICI
6. Harfă manuală 400 x 160 mm
Pentru tăierea manuală a coagulului din vană, după închegare.
Suprafața minimă necesară pentru Linia de producție brânzeturi Hobby este de 5mp.