Mai Multe Vizualizări
O linia de producție pentru procesatorii profesioniști, care doresc să producă, cu predilecție:
- lapte pasteurizat;
- urdă (ricotta);
- Iaurt.
Cu câteva operațiuni manuale, se poate produce brânză proaspătă, medie și tare.
Pasteurizatorul este economic energetic.
Cu Separatorul de smântână se obține smântână și lapte degresat.
Mai mult, din laptele degresat pot fi create alte produse lactate cu conținut de grăsime redus: brânză etc
Din smântâna rezultată o parte, se transformă în unt, cu separatorul PJ13.
Pe scurt:
- temperatura maximă este de 100°C;
- automatizare - Reglarea automată a temperaturii, conform programului introdus, datorită procesorului GPC145 (3 programe prestabilite + 1 program manual)
- agitator pentru iaurt.
Alcătuire:
1. Pasteurizator P100 EL PRO
Pentru tratamentul termic al laptelui, cu menținerea temperaturii acestuia la o valoare constantă, pentru pasteurizare, fierbere, dar și pentru închegare lapte.
Principalele caracteristici:
- Construcție simplă - 3 pereți izolați, material - inox AISI 304
- Temperatura maximă: 100°C, reglare automată cu procesorul GPC145
- Agitator
- Capac din două părți
- Turație: 5 - 30rpm cu posibilitate de reglare
- Putere încălzire: 6kW/380V
Detalii: AICI
2. Opritor coagul 100
Oprește în vană coagulul șipermite evacuarea zerului
3. Agitator cu găuri pentru iaurt
Pentru transformarea iaurtului în cremă și pentru amestecarea lui cu diverse ingrediente.
4. Masă brânzeturi SM-97
Pentru pregătirea și umplerea formelor de brânză, dar și pentru alte lucrări din secția de prelucrare lapte.
Detalii: AICI
5. Presa mecanică MS-U2
Pentru presarea coagului din forme. Formele se poziționează pe masa presei, suprapuse, prin intermediul unor plăci de presare din polietilenă
Detalii: AICI
6. Separator smântână Elecrem 1
Pentru producția de smântână și lapte degresat.
7. Separator de unt PJ13
Pentru producția de unt.
8. Harfă manuală 400 x 160 mm
Pentru tăierea manuală a coagulului din vană, după închegare.
9. Pompă transfer lapte
Suprafața minimă necesară pentru Linia de producție brânzeturi PROFESSIONAL este de 12mp.