PLEVNIK Linie productie branzeturi 200L Premium

141.483,10 Lei
200L - Premium
La comanda
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: LPPr200 Ai nevoie de ajutor? 0745266723 / 0251415768
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Evident, dedicată profesioniștilor, linia de producție Premium se bazează pe vana de brânzeturi profesională, poziționată pe platforma cu scări, cu o construcție economic energetic.

Produse ce pot fi obținute foarte simplu:

- brânză moale, medie, tare;

- lapte pasteurizat;

- urdă (ricotta);

- Iaurt.

Cu Separatorul de smântână se obține smântână și lapte degresat.

Mai mult, din laptele degresat pot fi create alte produse lactate cu conținut de grăsime redus: brânză etc

Din smântâna rezultată o parte, se transformă în unt, cu separatorul PJ13.

Pe scurt:

- temperatura maximă este de 100°C;

- automatizare - Reglarea automată a temperaturii, conform programului introdus, datorită procesorului GPC145 (3 programe prestabilite + 1 program manual)

- gamă largă de produse.

- separator grăsime

- ergonomie post de lucru.

   

Alcătuire:

1. Vana brânzeturi SKH200 EL PRO

Pentru tratamentul termic al laptelui, cu menținerea temperaturii acestuia la o valoare constantă, pentru închegare lapte, tăiere coagul, pasteurizare.

Principalele caracteristici:

  • Construcție simplă - 3 pereți izolați, material - inox AISI 304
  • Temperatura maximă: 100°C, reglare automată cu procesorul GPC145
  • Set brânzeturi (harfe, planetare, motoreductor)
  • Capac din două părți
  • Turație: 5 - 30rpm cu posibilitate de reglare
  • Putere încălzire: 18kW/380V

Detalii: AICI

2. Platformă de lucru cu scări

3. Agitatorul central Z

Este necesar atunci când laptele se încălzește peste 65 °C.

Ideal la pasteurizarea laptelui, fabricarea iaurtului urdei (ricotta) etc.

4. Agitator tip lopată (set)

5. Crintă brânzeturi SOM-109

Pentru primirea coagululuiscurgerea zeruluipre-presare manuală (presare ușoară) și tăiere manuală a masei de coagul în bucăți (blocuri).

Detalii: AICI

6. Presa mecanică MS-U2

Pentru presarea coagului din forme. Formele se poziționează pe masa presei, suprapuse, prin intermediul unor plăci de presare din polietilenă

Detalii: AICI

6. Separator smântână Elecrem 1

Pentru producția de smântână și lapte degresat.

7. Separator de unt PJ13

Pentru producția de unt.

8. Pompă transfer lapte

   

Suprafața minimă necesară pentru Linia de producție brânzeturi 200L PREMIUM este de 15 mp.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!