Linii productie branzeturi

Un ghid pentru constituirea unei linii de producție brânzeturi este întotdeauna binevenit.


Sunt cuprinse propuneri pentru dotarea unei secții de fabricare a brânzeturilor, atât pentru începători, cât și pentru cei avansați, profesioniști.


Clasificarea se realizează în funcție de dotare și capacitatea de a produce brânzeturi populare gen:


- Brânză proaspătă / caș:


- Brânză moale/medie/tare;


- Lapte pasteurizat;


- Iaurt;


- Ricotta (urdă)


- Smântână, unt.


Sunt evidențiate Nivelul de automatizare al procesului, dar și posibilitatea de Modernizare a liniei.


De asemenea, gradul de eficiență energetică și viteza de încălzire a vanelor sau pasteurizatoarelor (randamentul) sunt prezentate pentru comparare între soluțiile existente.


Orice soluție propusă poate fi modificată, în funcție de necesități.


    


Exemplul 1:


Dacă îmi doresc să produc IAURT, nu pot alege varianta de dotare Hobby. Mai mult, dacă vreau ca prețul de producție al iaurtului să fie mic, iar intervenția operatorului să fie limitată în timpul fabricării, aleg varianta PROFESSIONAL sau PREMIUM.


Exemplul 2:


Producția de TELEMEA este posibilă cu oricare dintre liniile de producție.


Alegerea se face în funcție de:


- nivelul dorit de intervenție în procesul de producție (tăiere coagul cu harfa - manual sau automat - cu sistemul de harfe cu motoreductor, golire conținut vană cu vase improvizate - manual sau direct în crintă, când vana are platformă cu scări, elevator etc.)


- posibilitatea de a moderniza linia (diverse accesorii utile, set de harfe etc.)  


- randament (eficiența energetică și viteza de încălzire).


Linii productie branzeturi - Ghid Alegere


Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!