Vă sugerăm o investiție foarte profitabilă:
echipamente pentru producție iaurt
Promoția se desfășoară pentru procesare 200L lapte într-o șarjă.
Structură linie producție:
- Pasteurizator SK Classic 200 EL
Volum: 200 litri; Construcție: 2 pereți neizolați, integral din material: AISI 304, cu suport, cu mecanism de înclinare. Laptele este răcit cu apă de la rețeaua internă. Capac (2 piese); Putere încălzire: 12 kW / 380V, 50Hz; Senzor temperatură apă. Panou comandă cu procesor MC350, ce asigură automatizarea procesului de încălzire/răcire. Încălzire electrică: până la 92°C; Dimensiuni: diametrul exterior = 845 mm; înălțimea de la sol la robinetul de golire = 485 mm; înălțimea de instalare = 1470 mm. Dotare: Suport stabil vană, Agitator cu electromotor 23rpm cu putere 0,18kW, Robinet inox DN50.
- Cabinet fermentare OZF 720
Utilizat, în special, pentru producția iaurtului. Interior și exterior din inox AISI 304; Încălzire până la 45°C; Răcire: până la 5°C;
Sistem de răcire cameră dispus în partea superioară; Izolare de 60mm din poliuretan; Uși cu servo-închidere (pe baza de magneți); Nivel picioare; Regulator de temperatură pentru încălzire/răcire. Agent răcire: R452; Putere: 750W / 220V. Dimensiuni:710x800x2100, mm. Masa: 110 kg.
Exemplu de operare cu automatizare a cabinetului:
Se așează pe polițele cabinetului recipienții cu lapte și cultură. Pașii de urmat sunt:
a. încălzire până la 42°C
b. menținere aprox. 10 ore la 42°C
c. răcire la 5°C
d. menținere la 5°C conform nevoilor.
În fișierul anexat găsiți detalii sugestive despre profitabilitatea transformării laptelui în iaurt (pentru informare).