Muls la conductă

 
 

Destinată fermelor medii, instalațiile de muls la conductă reprezintă o evoluție importantă comparativ cu instalațiile de muls la bidon.

 

Aceste sisteme pot face posibilă mulgerea simultană a maxim 20 vaci și pot fi instalate în grajduri de până la 100 m lungime.

 

 

 

De ce să optăm pentru alegerea unei instalații de muls la conductă?

 

1. nu necesită investiție în construcția unei noi clădiri în fermă

 

2. nu există suficient spațiu în fermă pentru realizarea unei săli de muls

 

3. animalele sunt în stabulație legată

 

4. utilizarea unei instalații de muls la bidon nu mai corespunde cerințelor fermierului: transportul bidoanelor este dificil; spălarea lor înseamnă mult timp  pierdut; igiena laptelui trebuie îmbunătățită.

 

 

 

În acest caz, laptele muls este transferat direct în tancul de răcire, împiedicând înmulțirea bacteriilor, deci o calitate superioară a laptelui.

 

În esență, sistemul este asemănător unei săli de muls standard, fără o investiție în construirea facilităților acesteia.

 

Prețul este în funcție de lungimea conductelor de vacuum, apă, lapte, de numărul de animale mulse simultancât și de accesoriile opționale.

 

Principalele subsisteme ale instalației sunt: ansamblu vacuum, ansamblu receptor lapte, unități de muls, ansamblu filtru lapte, sistem spălare instalație, pulsatoare pneumatice.

 

Opțional, instalațiile de muls la conductă pot fi echipate cu dispozitive de măsurare a laptelui, sisteme automate de spălare, manșoane din silicon.

 

Instalarea unui astfel de sistem de muls se poate realiza numai de echipele noastre de specialiști.

 

 

 

Aplicație: vaci, bivolițe

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Suport clienti L-V: 9.00 - 17.00; S, D și sărbători legale - Închis

0745266723 0251415768 office@apftrade.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!