Analizorul Lactoscan S asigură rapiditate și precizie excelentă la măsurarea parametrilor fizico-chimici ai laptelui.
Timp rapid de măsurare: 30s-60s
Număr mostre: 60-120 mostre/oră
Măsurare:
Grăsime: 0.01-45%
Substanță uscată fără grăsime: 3 - 40%
Densitate: 1000-1160 kg/m3
Proteină: 2% -15%
Lactoza: 0.01 - 20%
Adaos apă: 0 - 70%
Temperatură lapte: 50C - 400C
Punct de îngheț: -0.40C la - 0.70C
Sare: 0.4-4%
pH: 0-14
Conductivitate: 2-14ms/cm
Dotare:
Imprimantă internă, PH-metru, tastatură
: Conectarea PH-metrului
Suport clienti L-V: 9.00 - 17.00; S, D și sărbători legale - Închis
0745266723 0251415768 office@apftrade.ro