Comparativ cu soluția "Basic", această linie de producție brânzeturi este adecvată obținerii brânzei proaspete sau celei medii (telemea):
- temperatura maximă este de 90°C;
- automatizare - Reglarea automată a temperaturii, conform programului introdus, datorită procesorului GPC145 (3 programe prestabilite + 1 program manual)
Mai mult, această linie ajută mult la producția laptelui pasteurizat, iaurtului, urdei (ricotta) etc.
Tăierea coagulului rămâne o operație manuală.
Alcătuire:
1. Vana brânzeturi SKH100 EL Basic+
Pentru tratamentul termic al laptelui, cu menținerea temperaturii acestuia la o valoare constantă, pentru închegare lapte.
Principalele caracteristici:
Detalii: AICI
2. Accesoriu SKH100 EL Basic+: Suport stabil
Pentru un lucru mai ușor (poziționarea vanei la nivelul corpului uman)
3. Presa mecanică MS-U2
Pentru presarea coagului din forme. Formele se poziționează pe masa presei, suprapuse, prin intermediul unor plăci de presare din polietilenă
Detalii: AICI
4. Harfă manuală 400 x 160 mm
Pentru tăierea manuală a coagulului din vană, după închegare.
Suprafața minimă necesară pentru Linia de producție brânzeturi Basic+ este de 7mp.
Suport clienti L-V: 9.00 - 17.00; S, D și sărbători legale - Închis
0745266723 0251415768 office@apftrade.ro