Linia de producție Advanced+ este destinată procesatorilor avansați, ce doresc să obțină ușor brânză moale, medie, tare.
Vana de brânzeturi este economică energetic.
Setul de brânzeturi din dotarea vanei (motoreductor, planetare, setul de harfe) este folosit pentru tăierea automată a coagulului.
Pentru temperaturi mai mari de 65°C, utilizarea agitatorului central Z este obligatorie, ușurând obținerea pasteurizat, fabricarea iaurtului și urdei (ricotta).
Separatorul de smântână crează plusvaloare, prin obținerea smântânii și a laptelui degresat.
Mai mult, din laptele degresat pot fi create alte produse lactate cu conținut de grăsime redus: brânză etc
.
Pe scurt:
- temperatura maximă este de 90°C;
- automatizare - Reglarea automată a temperaturii, conform programului introdus, datorită procesorului GPC145 (3 programe prestabilite + 1 program manual)
- tăierea coagulului este o operație automată.
- pasteurizare garantată de agitatorul Z.
- smântână de înaltă calitate.
Alcătuire:
1. Vana brânzeturi SKH200 EL ADV+
Pentru tratamentul termic al laptelui, cu menținerea temperaturii acestuia la o valoare constantă, pentru închegare lapte, tăiere coagul, pasteurizare.
Principalele caracteristici:
Detalii: AICI
2. Agitatorul central Z
Este necesar atunci când laptele se încălzește peste 65 °C.
Ideal la pasteurizarea laptelui, fabricarea iaurtului urdei (ricotta) etc.
3. Masă brânzeturi SM-147
Pentru pregătirea și umplerea formelor de brânză, dar și pentru alte lucrări din secția de prelucrare lapte.
Detalii: AICI
4. Presa mecanică MS-U2
Pentru presarea coagului din forme. Formele se poziționează pe masa presei, suprapuse, prin intermediul unor plăci de presare din polietilenă
Detalii: AICI
4. Separator smântână Elecrem 1
Pentru producția de smântână și lapte degresat.
Suprafața minimă necesară pentru Linia de producție brânzeturi 200L ADVANCED+ este de 12 mp.
Suport clienti L-V: 9.00 - 17.00; S, D și sărbători legale - Închis
0745266723 0251415768 office@apftrade.ro