O linie de producție brânzeturi pentru avansați, cu un pasteurizator economic energetic.
Concepută, în special, pentru obținerea laptelui pasteurizat, iaurtului, cașului.
Pentru brânză telemea, este necesară tăierea coagulului cu harfa manuală.
Separatorul de smântână, prin obținerea smântânii și a laptelui degresat, adaugă valoare laptelui.
Mai mult, din laptele degresat pot fi create alte produse lactate cu conținut de grăsime redus: brânză etc
Pe scurt:
- temperatura maximă este de 90°C;
- automatizare - Reglarea automată a temperaturii, conform programului introdus, datorită procesorului GPC145 (3 programe prestabilite + 1 program manual)
- producție smântână.
Alcătuire:
1. Pasteurizator P200 EL ADV+
Pentru tratamentul termic al laptelui, cu menținerea temperaturii acestuia la o valoare constantă, pentru pasteurizare, iaurt, închegare lapte.
Principalele caracteristici:
Detalii: AICI
2. Agitator cu găuri pentru iaurt
Pentru transformarea iaurtului în cremă și pentru amestecarea lui cu diverse ingrediente.
3. Masă brânzeturi SM-147
Pentru pregătirea și umplerea formelor de brânză, dar și pentru alte lucrări din secția de prelucrare lapte.
Detalii: AICI
4. Separator smântână Elecrem 1
Pentru producția de smântână și lapte degresat.
Suprafața minimă necesară pentru Linia de producție brânzeturi 200L ADVANCED este de 9 mp.
Suport clienti L-V: 9.00 - 17.00; S, D și sărbători legale - Închis
0745266723 0251415768 office@apftrade.ro