Evident, dedicată profesioniștilor, linia de producție Premium se bazează pe vana de brânzeturi profesională, poziționată pe platforma cu scări, cu o construcție economic energetic.
Produse ce pot fi obținute foarte simplu:
- brânză moale, medie, tare;
- lapte pasteurizat;
- urdă (ricotta);
- Iaurt.
Cu Separatorul de smântână se obține smântână și lapte degresat.
Mai mult, din laptele degresat pot fi create alte produse lactate cu conținut de grăsime redus: brânză etc
Din smântâna rezultată o parte, se transformă în unt, cu separatorul PJ13.
Pe scurt:
- temperatura maximă este de 100°C;
- automatizare - Reglarea automată a temperaturii, conform programului introdus, datorită procesorului GPC145 (3 programe prestabilite + 1 program manual)
- gamă largă de produse.
- separator grăsime
- ergonomie post de lucru.
Alcătuire:
1. Vana brânzeturi SKH200 EL PRO
Pentru tratamentul termic al laptelui, cu menținerea temperaturii acestuia la o valoare constantă, pentru închegare lapte, tăiere coagul, pasteurizare.
Principalele caracteristici:
Detalii: AICI
2. Platformă de lucru cu scări
3. Agitatorul central Z
Este necesar atunci când laptele se încălzește peste 65 °C.
Ideal la pasteurizarea laptelui, fabricarea iaurtului urdei (ricotta) etc.
4. Agitator tip lopată (set)
5. Crintă brânzeturi SOM-109
Pentru primirea coagulului, scurgerea zerului, pre-presare manuală (presare ușoară) și tăiere manuală a masei de coagul în bucăți (blocuri).
Detalii: AICI
6. Presa mecanică MS-U2
Pentru presarea coagului din forme. Formele se poziționează pe masa presei, suprapuse, prin intermediul unor plăci de presare din polietilenă
Detalii: AICI
6. Separator smântână Elecrem 1
Pentru producția de smântână și lapte degresat.
7. Separator de unt PJ13
Pentru producția de unt.
8. Pompă transfer lapte
Suprafața minimă necesară pentru Linia de producție brânzeturi 200L PREMIUM este de 15 mp.
Suport clienti L-V: 9.00 - 17.00; S, D și sărbători legale - Închis
0745266723 0251415768 office@apftrade.ro