PLEVNIK Linie productie branzeturi 200L Professional

113.241,76 Lei
200L - Professional
La comanda
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: LPPRO200 Ai nevoie de ajutor? 0745266723 / 0251415768
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

O linia de producție pentru procesatorii profesioniști, concepută pe structura unui pasteurizator economic energetic, ce poate atinge ușor 100°C.

Produse finale obținute foarte simplu:

- lapte pasteurizat;

- urdă (ricotta);

- Iaurt.

Cu câteva operațiuni manuale, se poate produce brânză proaspătă, medie și tare.

Cu Separatorul de smântână se obține smântână și lapte degresat.

Mai mult, din laptele degresat pot fi create alte produse lactate cu conținut de grăsime redus: brânză etc

Din smântâna rezultată, o parte, se transformă în unt, cu separatorul PJ13.

Pe scurt:

- temperatura maximă este de 100°C;

- automatizare - Reglarea automată a temperaturii, conform programului introdus, datorită procesorului GPC145 (3 programe prestabilite + 1 program manual)

- agitator pentru iaurt.

- separator grăsime

   

Alcătuire:

1. Pasteurizator P200 EL PRO

Pentru tratamentul termic al laptelui, cu menținerea temperaturii acestuia la o valoare constantă, pentru pasteurizare, fierbere, dar și pentru închegare lapte.

Principalele caracteristici:

  • Construcție simplă - 3 pereți izolați, material - inox AISI 304
  • Temperatura maximă: 100°C, reglare automată cu procesorul GPC145
  • Agitator 
  • Capac 
  • Turație: 5 - 30 rpm cu posibilitate de reglare
  • Putere încălzire: 18kW/380V

Detalii: AICI

2. Opritor coagul 100

Oprește în vană coagulul și permite evacuarea zerului

3. Agitator cu găuri pentru iaurt

Pentru transformarea iaurtului în cremă și pentru amestecarea lui cu diverse ingrediente.

4. Masă brânzeturi SM-147

Cu dimensiuni perfecte pentru capacitatea liniei.

Pentru pregătirea și umplerea formelor de brânză, dar și pentru alte lucrări din secția de prelucrare lapte.

Detalii: AICI

5. Presa mecanică MS-U2

Pentru presarea coagului din forme. Formele se poziționează pe masa presei, suprapuse, prin intermediul unor plăci de presare din polietilenă

Detalii: AICI

6. Separator smântână Elecrem 1

Pentru producția de smântână și lapte degresat.

7. Separator de unt PJ13

Pentru producția de unt.

8. Harfă manuală 550 x 160 mm

Pentru tăierea manuală a coagulului din vană, după închegare.

9. Pompă transfer lapte

   

Suprafața minimă necesară pentru Linia de producție brânzeturi 200L PROFESSIONAL este de 15 mp.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!